Accessibility icon
11.12.2022

Tradicionalno druženje ŽOK-a Rovinj-Rovigno

Jučer je u rovinjskoj dvorani Gimnasium održano druženje u organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Rovinj-Rovigno na koje se odazvalo tristotinjak sudionika, od samih članica do njihovih obitelji i prijatelja Kluba.

U duhu mjeseca borbe protiv ovisnosti, i ovo se događanje „odigralo“ pod motom „Blokirajmo drogu s druge strane mreže“, a s ciljem da se djeca odmaknu od svih ovisnosti, od mobitela i klađenja, do droge, pušenja i alkohola, te istovremeno provedu ugodno popodne u druženju s prijateljima i roditeljima.

Također, ovo druženje svake godine ima i svoju humanitarnu notu, a ove je godine Upravni odbor Kluba odlučio kako će prikupljen novac s druženja, uz donaciju samog Kluba, otići Udruzi za prevenciju i liječenje raka dojke, ŽenaDonna.

Ovo je veselo okupljanje započelo podjelom službenih majica s kojima su se članice Kluba kao svake godine fotografirale za izradu godišnjeg klupskog kalendara. Druženje se nastavilo uz prezentaciju tehnika u odbojci, što su vrsno odradile seniorke, da bi zatim baš svi zaigrali igru koja ih je zajedno i okupila. Odbojku su tako igrale djevojčice međusobno, neovisno o godištu, a igrale su i protiv svojih roditelja, što se pokazalo uistinu zabavnim.

Sve su pratili, ali i uživali u plodovima svog rada i truda, treneri Samuel Benussi i Eufemia Benussi Krelja, koji rade s čak 122 članice, koliko ih broji ovaj rovinjski Klub.

Brojne su članice u ovaj Klub ušle nakon pandemije, čime je prijeđena brojka od sto članica. No, još uvijek ima mjesta za nove odbojkašice, a sve djevojke koje se žele okušati u ovom sportu mogu se trenerima javiti ponedjeljkom, srijedom i petkom, kada uobičajeno primaju nove članice.

Ovo događanje, kao i rad Kluba, prati i podržava Grad Rovinj-Rovigno s gradskom Sportskom zajednicom.

Fotogalerija