Accessibility icon
22.12.2019

Održan božićni koncert Limene glazbe Rovinj

Tradicionalni božićni koncert rovinjske Limene glazbe ove je godine održan u crkvi sv. Eufemije, gdje su se ove subote okupili brojni sugrađani i gosti kako bi uživali u njihovoj izvedbi najljepših božićnih pjesama.

Publiku su u koncert uveli suitom, nastavivši uz božićne hitove. Koncert je svojim glasom obogatila Rovinjka Andrea Milan, koja je uz Limenu glazbu otpjevala nekoliko pjesama, uključujući i “All I want for Christmas is you”.

Sretan Božić svojoj je vjernoj publici rovinjska Limena glazba zaželjela izvedbom pjesama “Happy Xmas”, “Feliz Navidad”, “Oh happy day” i “Sretan Božić svakome”, dok je svoje veselo druženje završila uz nezaobilazni, Radetzky marš.

Grad Rovinj prati rad nadarenih članova Limene glazbe, pa je tako u njihovom božićnom koncertu uživao i gradonačelnik Grada Rovinja, Marko Paliaga sa svojim suradnicima.

Po završetku božićnog koncerta, mnogobrojni su se sugrađani uputili na glavni gradski trg gdje ih je čekao nastavak zabave uz karizmatičnog Šajetu koji je svoje hitove mahom otpjevao među posjetiteljima. Subota na rovinjskom Adventu protekla je tako uz pjesmu i dobro raspoloženje.

 

Fotogalerija