Accessibility icon
21.02.2018

Kristijan Damijanić novi predsjednik Agrorovinja

U utorak 20. veljače održana je redovna godišnja skupština udruge Agrorovinj na kojoj je izabrano novo rukovodstvo na čelu sa predsjednikom Kristijanom Damijanićem i zamjenikom Enrikom Černekom.

U svom obraćanju članovima udruge predsjednik Damijanić se zahvalio svom prethodniku Williamu Uljaniću i njegovoj upravi koja je ostvarila veoma dobre rezultate u razvoju agrara Rovinjštine. Udruga je najstarija ne samo u Istri nego i u Hrvatskoj i danas broji oko 300 članova. Utemeljila je izložbu vina i maslinovog ulja «Antonju» u suradnji sa mjesnim odborom Rovinjsko Selo, kao i Festival istarske supe, jedini u regiji.

Financijsko izviješće za prošlu godinu podnijela je tajnica udruge Iva Babić. Ukupni prihodi u prošloj godini iznosili su oko 570.000,00 kuna, dok su rashodi bili veći za oko 4.000,00 kuna i rezultat su pojačane aktivnosti udruge i većeg angažmana oko organizacije Antonje, kao i novih projekata.

Predsjednik Damijanić u znak pažnje dosadašnjoj upravi darovao je predsjedniku Williamu Uljaniću novi proizvod udruge «supabox» sa svim sastojcima za pripremu istarske supe, a članovima uprave Maji Laginja, Edi Črncu i Zlatku Ivančiću bukalete.

Fotogalerija