Accessibility icon
21.09.2019

Coworking Rovinj proslavio svoj drugi rođendan

U svojim je živahnim prostorijama Coworking Rovinj ovog petka proslavio svoj drugi rođendan, a odazvali su se njegovi korisnici, ali i brojni prijatelji i sugrađani koji ga podržavaju.

Tom se prilikom uzvanicima obratila Ivana Čehić Rabljenović koja je zadužena za rad s korisnicima, a zahvalila se članovima udruge Faro11, ujedno i inicijatorima ovog, kako se pokazalo, uistinu vrijednog projekta, zatim Gradu Rovinju, čiju podršku uživaju od samog predstavljanja ideje i zahvaljujući kojem on predstavlja jedinstven primjer civilno-javnog partnerstva u ovom sektoru, te tvrtki Rubini, u čijoj se zgradi ovaj prostor i nalazi.

Prostor rovinjskog coworkinga imali su priliku razgledati i posjetitelji, nakon čega je rođendansko slavlje započelo video radom umjetnice Roberte Weissman Nagy, nastalim u suradnji s Christianom Pinzanom, a naslovljenim “Space with no Surface”, kojega je publici predstavila Tanja Ranić Rovis, članica udruge Faro11 zadužena za kulturni dio večeri. Slavlje se zatim nastavilo uz nezaobilazno rezanje rođendanske torte, te uz dobru glazbu DJ-a Martinisa.

Spomenimo kako su ove godine iz rovinjskog coworkinga imali i dodatan razlog za slavlje. Naime, predani rad i trud ove coworking zajednice prepoznali su korisnici pri čemu je između više od 13.000 coworking prostora u 168 zemalja, mreža coworker.com prošlog mjeseca upravo rovinjskom coworkingu uputila priznanje “2019 Coworker Members’ Choice Awards”.

 

Fotogalerija