Accessibility icon
12.03.2023

Za Dan žena: koncert rovinjske i lovrečke limene glazbe u MMC-u

Pred prepunim Multimedijalnim centrom, sinoć je Limena glazba – Banda d’ottoni Rovinj-Rovigno, uz svoje goste, Limenu glazbu KUD-a Matka Laginje iz Sv. Lovreča, priredila revijalni koncert u povodu Međunarodnog dana žena.

Na repertoaru domaćina pronašle su se dobro poznate melodije poput “Mercy, Mercy, Mercy”,  “Perfidia”, “Watermelon Man”, “Malaguena”, “French Quarter Funk” i “Green Onions”, dok su se gosti publici predstavili uz “Mr. Saxobeat”, “Killing me softly”, “What a feeling”, “Man I feel like a woman” i “I love you baby you’re too good to be true”.

Za kraj, rovinjski i lovrečki glazbenici udružili su snage i koncert završili u velikom stilu. Izveli su skladbe “Crans Montana” i “Hotline”, pri čemu su dirigentsku palicu izmijenili rovinjski dirigent, Giuseppe Pino Bartoli i onaj lovrečki, Petar Janko.

Rovinjsku Limenu glazbu publika će imati priliku slušati još na dva koncerta uz goste iz Italije, nakon čega će uslijediti tradicionalni susret limenih glazbi, koji će se ove godine održati u Bujama.

Fotogalerija