Accessibility icon
18.12.2019

Vikend u znaku humanosti i dobre zabave

I ovog vikenda rovinjce i njihove goste očekuje bogat i veseo program u sklopu «Božićne čarolije».

Uz slasne «Rovinjske zimske delicije» na trgu će se nastaviti svakodnevna zabava uz živu glazbu, pa će tako u četvrtak nastupa band Jetmoon, u petak Dean Bakić, zatim u subotu je zabava zagarantirana uz karizmatičnog Šajetu, a u nedjelju će ljubitelji klapske glazbe moći uživati uz nastup klape Valdibora.

U Zajednici Talijana je do subote, 21. prosinca, otvoren Božićni sajam rukotvorina, dok će se u petak i subotu, 20. i 21. prosinca, na trgu Brodogradilišta održati Mali sajam starina, od 10-18 sati.

U petak, 20. prosinca će se u Crkvi sv. Franje održati tradicionalan Koncert rovinjskih zborova, a u subotu ujutro, s početkom u 11 sati, svi rekreativci, sportaši i ljudi dobrog srca, pozvani su da sudjelovanjem podrže humanitarnu utrku «Božićni rovinjski đir», čiji je start predviđen na glavnom gradskom trgu, a sav će prihod biti doniran Ani Martić, članici Udruge osoba s invaliditetom. Istovremeno, na pozornici trga održati će se animacijski program i facepainting za djecu, u suradnji s Udrugom «Birikina».

U 18 sati, u Crkvi sv. Eufemije Limena glazba Rovinj održati će tradicionalan Božićni koncert.

Fotogalerija