Accessibility icon
29.07.2021

Vesna Milan nova je predsjednica Udruge umirovljenika

Gradonačelnik Marko Paliaga i predsjednik Gradskog vijeća Emil Nimčević sudjelovali su danas na izbornoj skupštini rovinjske Udruge umirovljenika. Riječ je o jednoj od najbrojnijih, ali i najdugovječnijih gradskih udruga, koja ove godine obilježava 75. godišnjicu od osnutka.

Na današnjoj je skupštini izabrano novo vodstvo udruge te je za novu predsjednicu odabrana članica Vesna Milan. Članovi su se tako zahvalili dosadašnjoj predsjednici Mariji Pamić Jeromela koja će i dalje imati važan zadatak unutar same udruge, ali u svojstvu zamjenice predsjednika.

Prisutnima se prigodno obratio gradonačelnik Marko Paliaga koji je pohvalio suradnju između Grada i udruge umirovljenika. «Između grada i udruge vlada  međusobno uvažavanje rada i mišljenja, a tako će biti, uvjeren sam, i nadalje. Ja osobno i Grad i dalje ćemo podupirati svaku inicijativu koja gradi povjerenje i svaku inicijativu  koja doprinosi kvaliteti života osoba zrele životne dobi», izjavio je Paliaga, te se u ime svojih suradnika i u svoje osobno ime zahvalio na suradnji dosadašnjim čelnim ljudima.  «Gospođo Pamić –  bila mi je čast  surađivati i  raditi s Vama  i biti uz Vas  tijekom Vašeg uspješnog vođenja naše najbrojnije rovinjske udruge. Hvala Vam na prijateljstvu koje ste iskazivali, kritikama kojih nije bilo puno i optimizmu kojeg ste uvijek iskazivali. Novom rukovodstvu želim uspješan rad i mnogo zajedničkih projekata na zadovoljstvo članova i članice Udruge umirovljenika» zaključio je gradonačelnik.