Accessibility icon
04.05.2020

Veliki uspjeh rovinjskih dizajnera: Studiju Tumpić/Prenc nagrada Best of Show

Rovinjski Studio Tumpić/Prenc odnedavno je ponosni vlasnik još jedne prestižne nagrade. Na ovogodišnjem je natjecanju European Design Awards osvojio Best of Show, za koju iz Hrvatskog dizajnerskog društva ističu kako se radi o jednoj od najvažnijih nagrada ovog natjecanja.

Nagradu su zaslužili svojim kreativnim rješenjem signalizacije Gradskih bazena Pula, za koje su nagrađeni zlatom u kategoriji Signalizacije, a još je jedno zlato Studiju pripalo za projekt Latini u kategoriji Ambalaže hrane i pića.

„Izuzetno smo ponosni što je upravo rovinjski dizajnerski Studio Tumpić/Prenc osvojio Best of Show za ukupno najbolji rad na ovogodišnjem European Design Awards-u. Njihov uspjeh na ovom prestižnom europskom natjecanju nije samo uspjeh za Rovinj ili čak Istru, već i čitavu Hrvatsku.

Zahvaljujući neumornom radu i trudu njihovo je ime postalo prepoznatljivo na svjetskom tržištu, a njihove kreativne ideje nižu brojne nagrade.

Počašćeni smo što u svojim radovima promoviraju Istru diljem svijeta, te im želimo puno sreće u daljnjem poslovanju, uz podršku Grada u svim budućim izazovima“, izjavio je rovinjski gradonačelnik Marko Paliaga.

Inače, projekt „Latini“ Studiju je nedavno donio i čuvenu nagradu Red Dot: Best of the Best, kao i srebrnu IdejuX.

Fotogalerija