Accessibility icon
03.07.2024

Uz puno zabave i brojne aktivnosti na Zlatnom Rtu je ovoga tjedna započela Ljetna kolonija

Ovih je dana u Rovinju-Rovigno započela Dječja ljetna kolonija koju zajednički organiziraju Grad, lokalna Sportska zajednica i Ekomuzej Batana. Cilj ove inicijative je pružiti djeci nezaboravno ljeto ispunjeno raznovrsnim aktivnostima i iskustvima.

 

Kolonija se održava u prirodnom okruženju Park šume Zlatni rt, gdje djeca imaju priliku stjecati nove vještine, razvijati pozitivan stav prema sportu, stvarati nova prijateljstva te unapređivati svoje socijalne vještine. Program potiče kreativno izražavanje, timski rad te upoznavanje kulturnih i prirodnih bogatstava Rovinja-Rovigno i okolice.

 

Program traje u smjenama po dva tjedna, od ponedjeljka do petka, od 8:00 do 13:00 sati, a dobra je vijest za sve zainteresirane roditelje da ima još slobodnih mjesta u smjeni od 29. srpnja do 9. kolovoza.

 

Program obuhvaća sportsko rekreativne aktivnosti, likovne, kreativne, edukativne i zabavne radionice, predstave za djecu, posjet eko muzeju te izlet na rovinjske otoke, a tijekom dana o polaznicima kolonije skrbe voditelji i voditeljice s iskustvom u radu s djecom.

Kolonija je namijenjena djeci upisanoj u 1. razred do završenog 4. razreda osnovne škole, a pravo prvenstva imaju djeca s prebivalištem na području Grada Rovinja-Rovigno.

Dodatne informacije i prijave moguće su putem mrežnih stranica Grada Rovinja-Rovigno www.rovinj-rovigno.hr, ili putem adrese elektroničke pošte kolonija@rovinj-rovigno.hr.