Accessibility icon
10.07.2018

Udruga ŽenaDonna donirala fotelju za kemoterapiju OB Pula

U ponedjeljak, 9. srpnja 2018. godine službeno se stavila u funkciju fotelja za kemoterapiju za potrebe Dnevne bolnice u sklopu Odjela internističke onkologije s hematologijom u Općoj bolnici Pula.

Fotelja za kemoterapiju nabavljena je zahvaljujući donacijama građana Rovinja prikupljenih u raznim humanitarnim akcijama koje je tijekom 2017. i 2018. godine organizirala rovinjska Udruga ŽenaDonna.

Na službenoj primopredaji sudjelovali su gradonačelnik grada Rovinja Marko Paliaga, ravnateljica bolnice Irena Hrstić, voditelj Odjela internističke onkologije s hematologijom Dragan Trivanović, te predsjednica Udruge ŽenaDonna Ingrid Bernardis s brojnim predstavnicama udruge.

Građani Rovinja uvijek se rado odazivaju pozivima za sudjelovanje u akcijama humanitarnog karaktera te ih u okviru svojih mogućnosti i podupiru. U Rovinju je do sada bilo puno humanitarnih akcija koje pokazuju da postoji velika solidarnost ljudi prema potrebitima.

“Iznimno mi je drago što smo još jednom pokazali da smo tu jedni za druge te da smo zajedničkim snagama doprinijeli kvalitetnijem liječenju onkoloških pacijenata u Dnevnoj bolnici. Što mene kao gradonačelnika čini iznimno ponosnim.” – istaknuo je gradonačelnik Paliaga te se zahvalio rovinjskoj udruzi ŽenaDonna na trudu i djelovanju na području našega grada i šire kao i voditelju odjela internističke onkologije s hematologijom doktoru Draganu Trivanoviću te ravnateljici bolnice doktorici Ireni Hrstić.