COVID-19 (Coronavirus: stanje i obavijesti) →
31.10.2019

Startup akademija u Rovinju od 4.-6. studenog

Nastavlja se turneja Startup akademije po Istri! Odlična je ovo vijest za sve one koji razmišljaju o ulasku u poduzetništvo i pokretanju vlastitog posla, ili su postojeći poduzetnici s novim projektima na vidiku.
Akademija u Rovinju na rasporedu je 4.-6. studenog (16:00-20:00h) u Pučkom otvorenom učilištu. Startup akademija u Rovinju provodi se u suorganizaciji Start-Up udruge, Grada Rovinja-Rovigno i Istarske razvojne agencije.
Zbog velikog interesa, a ograničenog mjesta preporuka je da prijavu izvršite što ranije putem prijavnog obrasca na linku.

Što možete očekivati na akademiji?!
Bez obzira na to da li se već bavite poduzetništvom, ili tek trebate realizirati svoju ideju, na Start-Up akademiji pronađite ono što vam je potrebno: poduzetnička znanja, sve pogodnosti koje vam se nude, razmjenu iskustva i ideja i mogućnost sklapanja novih poslovnih suradnji.
Kroz trodnevnu besplatnu edukaciju savladat ćete osnove poduzetništva i steći nova znanja i vještine te različite metode i tehnike koje će vam biti korisne u vašem uspješnom poslovanju. Osim edukacije, postoji natjecateljski dio koji nije obvezan, a u njemu mogu sudjelovati svi oni koji imaju vlastitu ideju.
Dakle, akademija je namijenjena i onima koji trenutno nemaju poslovnu ideju, već su samo željni dodatne edukacije, networkinga…

Predavači na akademiji
Neki od brojnih predavača su Gabriela Žic Turković (Zagrebačka banka), Gustavo Vilera (Oradian), Sven Maričić (Sveučilište Jurja Dobrile u Puli), Deniz Zembo (Hotel Amfiteatar), Amel Hadžipašić (Start-Up udruga), Matej Šimunić (Mokuteki), Tiziana Paris, Sanja Ferković Cetina (odvjetnički ured Tiziana Paris), Adisa Kljajić (Ad Stamina), Mateo Gobo (Gobo Creative Solutions), Cinzia Zubin (HBOR), Silvano Puhar (Brist), Sebastian Santrač (ALT digital agency) Izabela Vitasović (Teraboto), Ivan Sapundžić (360 Agency), Marin Lerotić, Claudia Pučić (Istarska razvojna agencija), Karlo Stovrag…

Najbolje ideje u utrci za 20.000 kuna
Osim edukativnog dijela, sudionici akademije koji imaju ideju (pojedinačno ili timski), ukoliko žele mogu sudjelovati i u natjecateljskom dijelu.
U svakom gradu proglašavaju se najbolje ideje, koje ulaze u Grand Finale na kojem se odabiru pobjednici koji dobivaju vrijedne nagrade (mentorstvo, početni kapital i opremu).
Nagradni fond iznosi 20.000kn, a u cijelosti ga osigurava Istarska razvojna agencija povodom 20 godina postojanja!
Partneri projekta su Zagrebačka banka, HBOR, SAS knjigovodstvo, 360 Agency i Hotel Amfiteatar.

Način prijave
Prijave za Startup akademiju u Rovinju otvorene su do 03. studenog do 23:59h putem linka u nastavku: https://forms.gle/wKJH1hvKsaKwnJDD9
Nakon uspješne prijave bit ćete obaviješteni o detaljima i programu.

Više informacija
Novosti o Startup akademiji pratite na facebook stranicama, a za upite se možete javiti i na mail: akademija.startup@gmail.com

Fotogalerija