Accessibility icon
03.12.2018

Start-Up akademija u Rovinju od 10.-12. prosinca 2018.

Bez obzira na to da li se već bavite poduzetništvom, ili tek trebate realizirati svoju ideju, na Start-Up akademiji pronađite ono što vam je potrebno: poduzetnička znanja, sve pogodnosti koje vam se nude, razmjenu iskustva i ideja i mogućnost sklapanja novih poslovnih suradnji.

Kroz trodnevnu besplatnu edukaciju savladat ćete osnove poduzetništva i steći nova znanja i vještine te različite metode i tehnike koje će vam biti korisne u vašem uspješnom poslovanju.

Provodi se u suorganizaciji s IDA-om te gradovima Buzet, Umag, Pula, Poreč, Rovinj, Labin i općinama Svetvinčenat i Medulin, a podržavaju ga HBOR, Zagrebačka Banka i TV Nova.

Start-Up akademija u Rovinju održat će se od 10.-12. prosinca (u terminima od 16-20h) u Coworking prostoru u Rovinju. Nakon Rovinja slijede izdanja po ostalim gradovima u Istri – Poreču, Buzetu, Umagu i Labinu.

Sadržaj programa:

  • Pametno poslovno planiranje – savladajte poslovni plan: stavite na papir i evaluirajte svoju poslovnu ideju.
  • Zakonodavni okvir i pravni oblici poduzetništva – Što osnovati, poduzeće ili obrt? Koji pravni oblik izabrati? Kako odrediti poslovno ime? Naučite kako osnovati trgovačko društvo, kako obrt, koliki su troškovi osnivanja, godišnji fiksni troškovi, plaća i ostale obaveze.
  • Kako prezentirati poslovnu ideju– pripremite se za prezentaciju svog projekta investitorima i poslovnim partnerima. Otkrijte kako u malo vremena mnogo reći i prodati svoju ideju dok je ona još uvijek samo u vašoj glavi.
  • Digitalizacija poslovanja i prodaje– kako prodati online, kako se uspješno uhvatiti u koštac s digitalnim marketingom (Facebook, Instagram, LinkedIn) i Google AdWordsima te kako napraviti web stranicu saznat ćete u ovom predavanju.
  • Pogodnosti za poduzetnike– potpore, krediti za poduzetnike, potporne institucije i savjetodavna potpora – saznajte gdje ih tražiti, koga pitati i kako iskoristiti sve što vam se nudi.

Predavači

Ove teme predstavit će vam stručnjaci iz prakse kroz dinamične edukacije i radionice. Neki od predavača su Domagoj Ostović (CEO Lloyds Design), Davor Škrtić (Eurokonzalting), Toni Milovan (CEO FWD), Dario Zorić (poslovni trener iz područja osobnog razvoja i poduzetništva), Amel HadžipašićTeuta Molnar (Start-Up udruga), Deniz Zembo (Hotel Amfiteatar), Matea David (iTočka), Kristina Peršić (Travel Istria), Ivana Marić (Master Holiday)… Više informacija o predavačima pronađite na službenoj stranici Start-Up akademija na linku: https://bit.ly/2PJXYH7.

Za koga je namijenjena akademija?

Start-Up akademija namijenjena je za studente, poduzetnike, profesionalce, zaposlene i nezaposlene osobe, OCD te sve ostale zainteresirane za pokretanje ili uspješno vođenje postojećeg poslovanja. Akademija je namijenjena i onima kojima trenutno nemaju poslovnu ideju, ali su željni dodatne edukacije iz navedenih područja.

Nagrade najboljim poslovnim idejama

Treći dan namijenjen je prezentaciji poslovnih ideja koje se tek trebaju realizirati. One koje budu ocijenjene kao najbolje od strane stručnog žirija ulaze u bubanj za nagradu od 5.000 kuna, računalo mentorstvo uspješnih pojedinaca kako bi se onima koji imaju ideje omogućio siguran ulazak u poduzetnički svijet.

Što dobivaju sudionici?

Nakon tri dana sudjelovanja u programu Startup akademije dobivate certifikat o završenoj Startup akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će vam pomoći u uspješnom pokretanju ili nastavku poslovanja.

Što dobivaju poduzetnici početnici? Za njih je Start-Up akademija edukativno-mentorski program koji im može pružiti podršku za početnu fazu poslovanja.

Što dobivaju postojeći poduzetnici? Oni na Start-Up akademiji mogu upoznati brojne inovativne modele i njihove primjene u praksi, dobiti informacije za uspješno vođenje poduzeća i rast, povezati se i sklopiti suradnje s ostalim poduzetnicima, pronaći kupce i dobavljače te potencijale zaposlenike.

Način prijave

Prijaviti se možete putem linka u nastavku: https://goo.gl/forms/gFiky1XwcMCYl7ko1

Po zatvaranju prijava dobit ćete obavijest o detaljima i programu. Sudjelovanje je potpuno besplatno za sve sudionike. Zbog ograničenog mjesta po pojedinim gradovima, prednost se daje osobama koje nemaju poduzetničkog iskustva, a imaju poslovnu ideju.

Više informacija

Više informacija o Start-Up akademiji pronađite na linku: https://bit.ly/2PJXYH7 i pratite novosti Facebook stranici projekta: https://www.facebook.com/Start-up-akademija-373168326516522/