Accessibility icon
01.02.2018

Savjetovalište za prehranu

Nakon prošlogodišnjeg uspostavljanja rada Savjetovališta za prehranu u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije (ZZJZIŽ), od kraja siječnja ove godine Savjetovalište će započeti s radom i u Labinu, Pazinu i Rovinju.

Savjetovalište će sa radom započeti 29. siječnja 2018. godine u prostorijama Higijensko epidemiološke službe (HES) unutar Ispostave IDZ–a (Dječji dispanzer), ul. D. Pergolis bb.

Radno vrijeme Savjetovališta biti će dvaput mjesečno (ponedjeljkom) od 12.00 do 20.00 sati, a po potrebi i češće.

Termini za veljaču jesu: 7. veljače i 21. veljače. Naglasak rada Savjetovališta je na prevenciji kroničnih nezaraznih bolesti i promociji zdravlja.

Savjetovalište za prehranu je jedna od aktivnosti županijskog javnozdravstvenog prioriteta:

Aktivnosti Savjetovališta namijenjene su svim građanima, a posebno su usmjerene prema zadovoljenju potreba djece i njihovih roditelja, adolescenata, studenata i mladih, s obzirom da je najbolje u najranijoj dobi usvojiti zdrave životne navike.

U rad Savjetovališta uključeni su brojni stručnjaci ZZJZIŽ (magistra nutricionizma, liječnici epidemiolozi, specijalisti školske medicine, psiholozi) koji će svojim savjetima i preporukama pružiti podršku svim korisnicima, naučiti ih i ojačati u cilju poboljšanja i očuvanja vlastitog zdravlja.

Sve usluge Savjetovališta su besplatne.

Nije potrebna liječnička uputnica.

Grad Rovinj-Rovigno je za ovu namjenu osigurao 26.000,00 kuna u Proračunu za 2018. godinu.

Više o Savjetovalištu za prehranu na: tel. 052/529 022, 099/380 45 45

e-mail:savjetovaliste@zzjziz.hr

www.zzjziz.hr

facebook:https://www.facebook.com/SavjetovalisteZaPrehranu/(@SavjetovalisteZaPrehranu)

Fotogalerija