COVID-19 (Coronavirus: stanje i obavijesti) →
21.11.2019

Rovinj proslavio 4 milijuna noćenja

Rovinj je drugu godinu zaredom dostigao 4 milijuna noćenja. Impresivan rezultat je Turistička zajednica Grada Rovinja danas proslavila s građanima te brojnim predstavnicima javnog života na gradskom trgu.

Proslavi, koja je ujedno održana i povodom ovogodišnje pobjede titule «Turistička destinacija godine» na Danima Hrvatskog turizma u Osijeku, pridružili su se i predstavnici Grada Rovinja, na čelu s gradonačelnikom Markom Paliaga, predsjednikom Gradskog vijeća Valeriom Drandićem, dogradonačelnikom Marinom Budicinom, vijećnici, nositelji rovinjske turističke ponude i  brojni drugi uzvanici.

U suradnji sa Strukovnom školom E. Kumičića i Udrugom «AgroRovinj»,  TZ počastila je prisutne građane i goste Rovinja slasticama, istarskim pršutom i sirom uz kušanje kvalitetnih rovinjskih vina i prigodan zabavni program tijekom kojeg je nastupio Duo Terzić. Program je vodio poznati rovinjski bariton Ronald Braus koji je pozdravio prisutne u ime Turističke Zajednice, te je između ostalog naglasio i kako je ovo zajednički uspjeh svih građana.

Službeni dio proslave okončan je rezom torte od strane gradonačelnika Marka Paliage, direktorice Turističke zajednice Odete Sapač,  predsjednika Gradskog vijeća Valerija Drandića i ravnatelja SŠ E. Kumičića Emila Nimčevića nakon čega je uslijedilo ugodno druženje.

Fotogalerija