Accessibility icon
05.04.2018

Putovima rovinjskih delicija

Ove subote petnaest rovinjskih restorana ponovo kreće s gastro-eno manifestacijom «Putovima rovinjskih delicija». Manifestacija se održava po trinaesti puta dva puta godišnje – u proljeće i na jesen u organizaciji Ceha ugostitelja Udruženja obrtnika i uz sponzorstvo Turističke zajednice grada. Cilj je na ovaj način domaćim i stranim gostima ponuditi autohtone rovinjske i istarske specijalitete i domaća vina i produljiti turističku sezonu.

Na meniju svakog ugostiteljskog objekta naći će se tri slijeda, od ribe ili mesa, i čaša domaćeg vina poznatih rovinjskih vinara. I to po promotivnoj cijeni od po 120 kuna po meniju.

Svoje specijalitete ponudit će restorani «Brancin», «Dream», «Graciano», «Volley Ferata», «Calisona», «Veli Jože», «Sidro», «Fortuna», «La Perla», «Maslina», «Orca»,«Dario», «Lovor», «Arupinum» i «Santa Roma».

U povodu početka ove ugostiteljske manifestacije u četvrtak 5. travnja u zalogajnici «Volley Ferata» na bivšoj željezničkoj stanici održana je tiskovna konferencija na kojoj su ovogodišnju manifestaciju i ponudu predstavili predsjednici obrtnika i ugostitelja  Marin Teković i  Nino Fariš, kao i neki od vlasnika restorana.

«Putovima rovinjskih delicija» možete krenuti do sljedeće subote, a poželjno je najaviti svoj dolazak u odabrani restoran.

Fotogalerija