Accessibility icon
12.07.2023

Projekt «Sigurna turistička destinacija»: Gradonačelnik zaželio dobrodošlicu talijanskom policijskom službeniku

Gradonačelnik Marko Paliaga održao je jučer prijem za talijanskog policijskog službenika koji će u narednom periodu boraviti i djelovati na području Grada Rovinja-Rovigno u sklopu projekta Ministarstva unutarnjih poslova „Sigurna turistička destinacija“.

Tijekom srpnja će tako rovinjskim kolegama u radu i komunikaciji sa stranim državljanima koji ljetuju i borave na našem području pomagati Lorenzo Scardacchi iz Pesara, kojem je ovo već peto radno ljeto na hrvatskoj obali, a drugo u Rovinju-Rovigno.

Gradonačelnik Marko Paliaga mu je tom prigodom zaželio uspješan rad i ugodan boravak, a tijekom prijema bilo je i riječi dosadašnjem uspjehu projekta međunarodne policijske suradnje koji doprinosi održavanju sigurnosti u našem gradu tijekom turističke sezone kad je prisutna velika koncentracija gostiju koja zahtjeva pojačane kontrole i pojačan nadzor od strane policijskih službenika.

Prijemu su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika David Modrušan, načelnik PP Rovinj-Rovigno Marko Babić, te njegov pomoćnik Ecio Legović i voditelj Odsjeka za prometno i komunalno redarstvo Grada Rovinja-Rovigno Elvis Prenc.