Accessibility icon
26.10.2021

Program povodom obilježavanja svjetskog dana audiovizualne baštine

Srijeda, 27.10.2021. u 18:00, KINO A GANDUSIO

 

UNESCO, u suradnji s Koordinacijskim vijećem audiovizualnih arhiva (CCAAA) i drugim partnerima, proglasio je 27. listopada Svjetskim danom audiovizualne baštine, kako bi u svijetu ojačala javna svijest o važnosti očuvanja te baštine te njezinoj važnosti kao dijelu nacionalnog identiteta.

Zbog važnosti njezina očuvanja za sljedeće naraštaje POU Grada Rovinja-Rovigno uključuje se u obilježavanje ovog dana sa dokumentarnim filmom RAT ZA HARMAGEDON redatelja Zdravka Mustaća, koji će biti prikazan u srijedu 27. listopada 2021. s početkom u 18 sati u kinu „A.Gandusio“. Nakon projekcije dokumentarnog filma „Rat za Harmagedon“, sa okupljenom publikom u kinu Gandusio razgovarati će voditelj i moderator Alen Matošović i multimedijalni umjetnik i pedagog Tomislav Brajnović.

 

INFORMACIJE O FILMU:

Dokumentarni film: RAT ZA HARMAGEDON

Scenarij i režija: Zdravko Mustać

Direktor fotografije: Boris Poljak

Montaža: Damir Čučić

Zvuk: Tomislav Šango

Izvršni producenti: Hrvoje Habeković i Vera Robić-Škarica

Sadržaj filma:

Marčelo Brajnović, slikar i ‘propovjednik’, živi na Golom brdu u blizini Rovinja. Sa svojeg uzvišenog tornja odašilje poruke svijetu. Izražava se različitim umjetničkim formama komentirajući socijalna, politička i vjerska pitanja.

 

ULAZ BESPLATAN uz prehodno preuzimanje ulaznica na blagajni kina.

REZERVACIJA KAZALIŠNIH KARATA:

Rezervacija karata se može vršiti na rezervacijskom sustavu www.rezervacije-pour.hr

 

www.pour.hr