Accessibility icon
25.01.2021

«Pripreme za završetak poslovne godine» – Besplatan webinar za članove Obrtničke komore

Obrtnička komora Istarske županije u suradnji sa “Šaptačicom poduzetnicima” Đurđicom Mostarčić održat će u petak, 29.01.2021. godine s početkom u 17,00 sati interaktivni webinar s temom završetka poslovne godine.

Više o predavačici:

https://www.facebook.com/saptacicapoduzetnicima/

 

Prijaviti se možete u inbox ili na mail adresu ok-istre@hok.hr, najkasnije do srijede, 27.01.2021. u 15 sati. Nakon toga, biti će Vam dostavljena poveznica za spajanje na webinar i kratku uputu.

S obzirom na ograničeni broj mjesta, mole se svi zainteresirani na što raniju prijavu. Prijaviti se mogu isključivo članovi Komore, osim ukoliko po isteku roka bude slobodnih mjesta. Za članove Komore, seminar je besplatan.

 

Kratki životopis predavača:

Đurđica Mostarčić, predsjednica je Sekcije računovođa pri HOK-u. Vlasnica je društva za računovodstvene usluge, veliki praktičar te prepoznati stručnjak za rješavanje računovodstvenih nedoumica i pitanja koja se svakodnevno pojavljuju u praksi malog i srednjeg poduzetništva te neprofitnih organizacija. Trener je poslovnih edukacija te često održava seminare za poduzetnike, a svoje znanje rado dijeli i putem svoga YouTube kanala „Šaptačica poduzetnicima“.

Neki će je se zasigurno sjećati i po održanom seminaru od 05.12.2019. godine u prostorijama Udruženju obrtnika Rovinj, no kako je ova godina specifična radi pandemije, fizički seminar nije bilo moguće održati.