Accessibility icon
11.06.2019

Prijem za učenike – laureate ovogodišnjih županijskih i državnih natjecanja

U ponedjeljak i utorak, 10. i 11. lipnja 2019. upriličen je prijem za učenike – laureate ovogodišnjih županijskih i državnih natjecanja osnovnih škola J. Dobrile, V. Nazora i Talijanske osnovne škole B. Benussi te srednjih škola Z. Črnje, E. Kumičića i Talijanske srednje škole.

Uz gradonačelnika Marka Paliagu, zamjenika gradonačelnika Marina Budicina i pročelnicu za društvene djelatnosti prijemu su nazočili i ravnatelji rovinjskih srednjih i osnovnih škola. Gradonačelnik je čestitao učenicima i njihovim mentorima na ostvarenim uspjesima istaknuvši da su njihovo zalaganje, marljivost i trud primjer svoj djeci našega grada.

 

Pohvalnice je dobilo oko dvjestotinjak učenika rovinjskih osnovnih i srednjih škola.

“Sretni smo što imamo toliko djece u Rovinju koja gaje različite interese i ponosan sam što ste zadovoljavajući te svoje interese i izražavajući vaše talente, dobili tolika priznanja i nagrade. Znanje je danas najvažniji kapital, nešto što vam može osigurati pristojan i ugledan život, a sport način na koji održavamo najvrjedniju stvar u čovjekovu životu, a to je zdravlje. Hvala vam što promičete ovakve plemenite vrijednosti među svojim vršnjacima i hvala vam što svojim uspjesima promičete ime našega Rovinja širom Hrvatske i dalje.“ – naglasio je gradonačelnik Paliaga.

Fotogalerija