Accessibility icon
03.07.2018

Prijem maturanata odlikaša

U ponedjeljak, 2. srpnja 2018. godine, upriličen je prijem za maturante koji su cijelo svoje srednjoškolsko obrazovanje prošli s odličnim uspijehom.

Uz gradonačelnika dr.sc. Marka Paliagu dipl.oec. i zamjenika gradonačelnika Marina Budicina prijemu su nazočili ravnateljice Ingrid Sau i Ines Venier, ravnatelj Emil Nimčević kao i razrednice učenica i učenika koji su ostvarili odličan uspjeh.

Gradonačelnik je čestitao učenicima na ostvarenim uspjesima istaknuvši da su njihovo zalaganje, marljivost i trud primjer svoj djeci našega grada.

“Za vas počinje novo poglavlje u životu te sam siguran da je pred vama još mnogo uspjeha u kojima ćete nastaviti realizirati sebe, svoje ambicije i talente. Znanje je danas najvažniji kapital, nešto što vam može osigurati pristojan i ugledan život, nešto što vam može pomoći da radite posao koji želite i koji vas ispunjava.” – naglasio je gradonačelnik Paliaga.

Grad Rovinj-Rovigno je ukupno 16 učenika, koji su postigli odličan uspjeh tijekom srednjoškolskog obrazovanja, simbolično nagradio s jednokratnim iznosom od 1.000,00 kuna, odnosno slijedeće:

Srednja škola Zvane Črnje: Laura Božić, Luna Perković, Antonia Precali, Rita Rumboldt, Nina Žufić, Klara Crismanich, Domagoj Matošević, Zlata Sošić, Luka Triska, Edin Velić, Kelly Jeromela, Nina Mohorović, Mario Ključević.

Strukovna škola Eugen Kumičić: Sebastian Sošić.

Talijanska srednja škola Rovinj: Laura Verdnik, Melissa Bobicchio.

 

Fotogalerija