COVID-19 (Coronavirus: stanje i obavijesti) →
01.07.2019

Prijem maturanata odlikaša

U ponedjeljak, 1. srpnja 2019. godine, upriličen je prijem za maturante koji su cijelo svoje srednjoškolsko obrazovanje prošli s odličnim uspjehom.

Uz gradonačelnika Marka Paliagu i zamjenika gradonačelnika Marina Budicina prijemu su nazočili pročelnica za društvene djelatnosti Edita Sošić Blažević, ravnatelj Emil Nimčević kao i razrednice učenica i učenika koji su ostvarili odličan uspjeh.

Gradonačelnik je čestitao učenicima na ostvarenim uspjesima istaknuvši da su njihovo zalaganje, marljivost i trud primjer svoj djeci našega grada.

“Za vas počinje novo poglavlje u životu te sam siguran da je pred vama još mnogo uspjeha u kojima ćete nastaviti realizirati sebe, svoje ambicije i talente. Znanje je danas najvažniji kapital, nešto što vam može osigurati pristojan i ugledan život, nešto što vam može pomoći da radite posao koji želite i koji vas ispunjava.” – naglasio je gradonačelnik Paliaga.

Grad Rovinj-Rovigno je ukupno 11 učenika, koji su postigli odličan uspjeh tijekom srednjoškolskog obrazovanja, simbolično nagradio s jednokratnim iznosom od 1.000,00 kuna, odnosno slijedeće:

Srednja škola Zvane Črnje: Marija Kosić, Petra Modrušan, Lana Peričić, Eugen Sattolo, Sven Stevanović, Marta Boljunčić, Patrik Pavić, Vanja Radetić, Karla Sertić, Sara Šubarić.

Strukovna škola Eugen Kumičić: Laura Jurković.