Accessibility icon
01.02.2019

Prijave na 9. Smotru rovinjske fotografije

U tijeku su prijave na  9. Smotru rovinjske fotografije koju organizira Centar vizualnih umjetnosti “Batana”. Radi se o izložbi poticajno-nagradnog karaktera gdje prvonagrađeni autor dobiva mogućnost izlaganja svojih radova u toku 2019. godine i to na samostalnoj izložbi u Photo Art Gallery “Batana” s katalogom.

Pravo sudjelovanja na izložbi imaju svi punoljetni autori s prebivalištem u Rovinju i općinama Žminj, Kanfanar i Bale. Tema ovogodišnjeg natječaja je “kontrast”, a iz CVU Batane objašnjavaju kako navedeno znači da najmanje dva elementa moraju biti u odnosu suprotnosti, pri čemu postoji mnogo mogućnosti: razlike po veličini, obliku, strukturi, boji, kvaliteti i mnogočemu drugome. Prihvaćaju se crno-bijele fotografije i fotografije u boji, bez obzira na stilsko uređenje, proces snimanja i način obrade.

Za sve upite i informacije o tome koja su pravila sudjelovanja, odnosno predaje radova, autori se mogu obratiti na e-mail adrese: cvu_batana@hotmail.com ili smotra_rf@hotmail.com. Pratiti mogu i stranicu www.cvu-batana.com ili nazvati ured CVU Batane na broj 052-830711.

Posljednji dan slanja, odnosno primanja fotografija je 17. veljače, zatim se fotografije pregledavaju i odabiru do 24. veljače, dok će otvorenje izložbe devete Smotre rovinjske fotografije biti održano 16. ožujka ove godine.