Accessibility icon
11.02.2022

Prijava radova na 11. Smotru rovinjske fotografije

Iz CVU Batane Rovinj-Rovigno pozivaju na sudjelovanje u ovogodišnjoj, 11. Smotri rovinjske fotografije.

Ova tradicionalna smotra pokrenuta je u svrhu promicanja fotografske kulture i umjetnosti u Rovinju i okolici, kao i zbog animiranja aktivnosti članova CVU Batane, koji time imaju mogućnost djelovanja i javnog izlaganja svojih fotografija u gradu i šire.

Ove godine tema je slobodna, što znači da svaki sudionik, odnosno fotograf, ima priliku izraziti svoju kreativnost u području koje ga najviše zanima.

Termin prijave radova bit će do 12. ožujka 2022. godine. Prijaviti se može do četiri fotografije, minimum 3000 pixela po dužoj strani, na e-mail: batana.smotra@gmail.com.

Iz organizacijskog odbora navode kako će biti tiskan prigodan tiskovni materijal, točnije katalog, plakat i pozivnice, dok će svi autori dobiti i PDF katalog izložbe nakon njenog otvorenja.

U posljednjih deset godina na smotri je sudjelovao velik broj članova i građana sa svojim fotografijama. Neki su nastupali redovno, te se mogao pratiti njihov kontinuirani rad, neki povremeno.

Kroz smotru je do sada izabrano oko 720 žiriranih radova 80-tak autora, čineći fundus fotografija CVU Batane zavidnim, a isti koriste kod prezentacija na gostujućim izložbama, te u svrhu suradnje i razmjene s drugim udrugama i foto-klubovima.

 

Fotogalerija