Accessibility icon
14.03.2019

Prezentacija u sklopu provedbe Lokalne razvojne strategije u ribarstvu LAGUR-a Istarska batana

U srijedu 13. ožujka 2019. godine u velikoj sali Doma kulture u Rovinju održana je prezentacija u sklopu provedbe Lokalne razvojne strategije u ribarstvu LAGUR-a Istarska batana, a radi procjene interesa i koordinacije vezane uz raspisivanje prvih natječaja LAGUR-a.

Radnom sastanku odazvao se veliki broj zainteresiranih dionika javnog, gospodarskog i privatnog sektora Grada Rovinja i Općine Bale, kako odgojno-obrazovnih ustanova, tako i ugostiteljskih objekata, Turističkih zajednica, organizacija civilnog društva, gospodarskih subjekata i sl.

Raspravljalo se o ciljevima, prioritetima i mjerama Lokalne razvojne strategije u ribarstvu, prihvatljivim prijaviteljima, aktivnostima, partnerstvu, intenzitetima potpore, ali i alokaciji sredstava uslijed ukazanog povećanog interesa za određenim mjerama.

Na temelju donesenih zaključaka o interesima prisutnih, ustanovljeno je kako će se ubrzo održati i radionice pisanja, prijave i provedbe projekata s ciljem čim uspješnijeg korištenja resursa, odnosno prijava na nadolazeće natječaje LAGUR-a Istarska batana.