Accessibility icon
15.04.2020

Poziv OPG-ovima, poljoprivrednim obrtima i tvrtkama s područja Grada

S obzirom na novonastalu situaciju uzrokovanu epidemijom korona virusom (COVID-19) uslijed koje su građani ograničeni u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, uključujući i kupnju, Grad Rovinj-Rovigno zajedno sa Udrugom Agrorovinj pokreće on-line platformu #DONESIDOMA putem koje se omogućuje prodaja proizvoda lokalnih poljoprivrednih proizvođača sa područja grada Rovinja.

Putem on-line platforme #DONESIDOMA moći će se jednostavno i brzo pregledavati trenutna ponuda poljoprivrednih proizvoda na području Rovinja-Rovigno, upoznati gospodarstva koja nude svoje proizvode i putem direktnog kontakta sa proizvođačima realizirati kupnju svježih domaćih poljoprivrednih proizvoda.

Način preuzimanja, kao i plaćanje kupljenih proizvoda dogovara kupac direktno sa proizvođačima.

Stoga, Grad Rovinj-Rovigno poziva sve OPG-ove, poljoprivredne obrte i tvrtke s područja Grada, koje su zainteresirane za uvrštenjem na on-line platformu da nam dostave svoj logotip, kontakt (naziv, sjedište/adresu, broj telefona i email adresu na gospodarstvo@rovinj-rovigno.hr, kako bismo mogli započeti za unosom podataka u platformu odnosno oglašavanjem.

Usluga uvrštenja na platformu je besplatna. Grad Rovinj-Rovigno, na taj način, podržava i pripomaže lokalne obrte i tvrtke i pronalaskom alternativnih kanala digitalnog oglašavanja i promocije lokalnih proizvoda i usluga.