Accessibility icon
14.08.2018

Poziv građanima za dostavu podataka o ukupnoj potrošnji energije na području grada Rovinja

U sklopu provedbe projekta Empowering („Empowering local public authorities to build integrated sustainable energy strategies“) Grad Rovinj – Rovigno provodi aktivnost revizije Akcijskog plana energetski održivog razvoja Grada Rovinja – Rovigno za period 2013. – 2020. godine.

Kroz sljedećih nekoliko mjeseci cilj je utvrditi ukupnu potrošnju energije na području našega grada u području zgradarstva, prometa i javne rasvjete.

Temeljem ulaznih podataka koji će se prikupiti, između ostalog, i putem ove ankete, planirat će se čitav niz mjera kojima će se direktno poticati i sufinancirati povećanje energetske učinkovitosti, primjena obnovljivih izvora energije, uvođenje ekološki prihvatljivog prometa i javne rasvjete na području grada Rovinja – Rovigno u periodu od 2020. do 2030. godine, a čime će se direktno utjecati na smanjenje emisija CO2  na području našega grada.

Mole se građani da ispunjavanjem anonimnog anketnog upitnika pomognu u prikupljanju podataka o ukupnoj potrošnji energije na području Rovinja, te svojim odgovorima doprinesu u kreiranju energetske politike razvoja Grada Rovinja-Rovigno.

Ovaj upitnik možete popuniti u elektroničkom obliku putem poveznice https://goo.gl/2Pa2kA a najkasnije do 14. rujna 2018. godine.