Accessibility icon
31.03.2020

Poziv članovima UO Rovinj-Rovigno

Poštovani, sukladno uputama Stožera civilne zaštite RH ured Stručne službe Udruženja obrtnika Rovinj-Rovigno, fizički ne prima stranke.
Međutim, iz ureda podsjećaju da je upite moguće uputiti na e-mail: uo.rovinj@hok.hr ili pozivom na 099/ 298 2956 (tajnica Udruženja obrtnika Rovinj Tea Gašpić).

Upite vezane za novonastalu situaciju povodom pandemije Koronavirusa (COVID-19) možete poslati i direktno na email: korona@hok.hr

Iz Udruženja obrtnika Rovinj-Rovigno pozivaju sve članove da dostave svoje kontakte (oni koji to još nisu učinili) kako bismo ažurirali postojeću bazu radi brže razmjene korisnih informacija. One koji su nam te podatke ranije dostavili, a ne primaju obavijesti, molimo da ponove dostavu važećih kontakata.

Traženi podaci: ime i prezime obrtnika,  broj mobitela i adresa elektronske pošte (email) uz kratku izjavu – Želim primati informacije (Privola)! – navedeno je potrebno dostaviti emailom na: uo.rovinj@hok.hr

Prikupljeni podaci koristit će se u svrhu redovitog obavještavanja o poslovnim informacijama i aktivnostima, za pozive na edukacije te ostale informacije koje  Udruženje obrtnika Rovinj, Županijska komora i HOK provodi u skladu sa svojim zadaćama, s ciljem promicanja i razvoja obrtništva.

Važna napomena:  U svakom trenutku možete promijeniti navedene podatke i način primanja informacija, te možete i povući svoju privolu. Pri dnu svakog emaila imat ćete mogućnost odjave sa mailing liste – u tom slučaju imajte na umu da ubuduće nećete više primati naše informacije.

Vaši osobni podaci NEĆE biti prosljeđivani trećim osobama, obrađivat će se POVJERLJIVO i s njima će se postupati u skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka.