Accessibility icon
07.12.2020

Podjela blagdanskih paketića za djecu i pomoći za umirovljenike

Podsjećamo sve roditelje i umirovljenike da Grad Rovinj-Rovigno i ove godine povodom blagdana dodjeljuje prigodne paketiće za djecu i novčane pomoći za umirovljenike. Stoga, pozivamo još jednom umirovljenike sa prebivalištem na području  Grada Rovinja – Rovigno koji ostvaruju mirovinu (zajedno sa inozemnom) u ukupnom iznosu do 2.100,00 kuna  da do subote, 12.12.2020. dostave podatke potrebne za isplatu jednokratnih novčanih pomoći povodom božićnih blagdana.

Isplata će se vršiti putem tekućih računa, a u tu svrhu potrebno je dostaviti osobnu iskaznicu, OIB, broj tekućeg računa i potvrdu/isječak posljednje primljene mirovine. U cilju smanjivanja mogućnosti širenja zaraze virusom Covid 19 molimo da nam podatke dostavite putem elektroničke pošte na e-mail :  sanja.radic.ostojic@rovinj-rovigno.hr.

Umirovljenicima kojima je isplaćena jednokratna novčana pomoć povodom uskršnjih blagdana, a ukoliko nije došlo do promjena podataka, sredstva će biti isplaćena direktno na tekući račun.

Također, pozivaju se roditelji djece sa prebivalištem na području Grada Rovinja – Rovigno rođene u razdoblju od 1.4. 2014. do 31.12. 2019. godine koja nisu obuhvaćena programom predškolskih ustanova da do četvrtka, 10.12.2020. prijave podatke djece (osobna iskaznica djeteta i jednog roditelja) na mail: sanja.radic.ostojic@rovinj-rovigno.hr ili  majda.jasarevic@rovinj-rovigno.hr u svrhu podjele božićno – novogodišnjih paketića.

Pozivnice će se dijeliti na dan podjele paketića u subotu, 12.12.2020. na blagajni kazališta „Gandusio“ od 10,00 – 14,00 sati, a o rasporedu podjele paketića roditelji će biti obavješteni putem maila.

Sve informacije možete dobiti putem telefona na broj 052/805-241.

Prigodni paketi biti će osigurani i za mlađe članove lokalnog Društva osoba sa invaliditetom, kao i za korisnike domova za starije osobe, dok će se putem gradskog društva Crvenog križa vršiti i podjela paketa hrane i higijene za socijalno najugroženije sugrađane za koje je sredstva osigurao Grad.