Accessibility icon
22.09.2023

Ovog vikenda posljednji ovogodišnji MERCATINO

Udruga REkreator, organizator MERCATINA, sajma koji na jednom mjestu okuplja domaće proizvođače, male proizvodne obrte, umjetnike i kreativce, s njegovim se posljednjim izdanjem oprašta od ljetne sezone.

Uz podršku Grada Rovinja-Rovigno, sajam se ove godine održao u 9 termina, a 23. i 24. rujna zakazano je deseto, ujedno i posljednje ovogodišnje druženje s kreativcima na rovinjskoj rivi.

Ove subote i nedjelje, građani i gosti imat će priliku upoznati 15 jedinstvenih kreativaca i saznati kako nastaju neki od njihovih unikatnih radova.

U ponudi sajma naći se različiti unikatni i umjetnički predmeti, prirodna i ručno rađena kozmetika, keramika, dizajnerska odjeća i modni dodaci.

Sajam će se održati od 10 do 22 sata na Obali Pina Budicina u Rovinju. U slučaju kiše, radno vrijeme sajma može biti skraćeno.

Sajam se kontinuirano održava od 2020. godine te je postao prepoznatljivo mjesto za kupnju unikatnih i ručno rađenih uporabnih i dekorativnih predmeta, suvenira te dizajnerskih proizvoda direktno iz ruku njihovih autora.

Fotogalerija