COVID-19 (Coronavirus: stanje i obavijesti) →
07.12.2019

Otvorenjem klizališta započela je Božićna čarolija

Točno u podne ove je subote, 7. prosinca, nastupom članova Klizačkog kluba “Leda” iz Zagreba, otvoreno rovinjsko klizalište, čime je i službeno otpočela Božićna čarolija.

“Pripremili smo preko 25 dana zabave, klizanja i zajedničkog druženja. Mislim kako smo nakon tri godine zaista postigli jedan zavidan standard. Ove je godine advent uistinu bogat, prije svega muzičkim programom, a zatim i odlično organiziranim klizalištem. Također, nikada nismo imali toliko kućica i raznovrsnih ugostiteljskih sadržaja, naveo je rovinjski gradonačelnik Marko Paliaga.

Građani će tako i ove godine imati klizalište istih dimenzija, ali s većom ponudom klizaljki. Klizalište će za osnovnoškolce i srednjoškolce biti otvoreno u jutarnjim satima, od 8 do 13, počevši od 9. pa sve do 20. prosinca, dok će za javnost ono biti dostupno u nastavku dana, točnije od 13 do 22 sata, dok je radno vrijeme klizališta vikendom od 10 do 22 sata. Nakon 20. prosinca građani i gosti moći će klizati svakodnevno od 10 do 22 sata i to sve do 6. siječnja.

Fotogalerija