Accessibility icon
14.06.2024

Otvorene prijave za dječju Ljetnu koloniju 2024.

Grad Rovinj-Rovigno i Sportska zajednica grada Rovinja-Rovigno organiziraju Ljetnu koloniju 2024. za djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole. Prednost upisa imaju djeca s prebivalištem u Rovinju-Rovigno.

Ljetna kolonija nudi priliku za stjecanje novih vještina, razvijanje pozitivnog stava prema sportu, sklapanje prijateljstava i unapređenje socijalnih vještina. Djeca će sudjelovati u sportskim, kreativnim, edukativnim i zabavnim radionicama, te će posjetiti eko muzej i rovinjske otoke.

Kolonija se održava u smjenama po dva tjedna, od 1. srpnja do 9. kolovoza, svakim radnim danom od 8.00 do 13.00 sati u Park šumi Zlatni rt. U slučaju lošeg vremena, aktivnosti će se održavati u sportskim dvoranama.

Dnevni program uključuje jutarnju tjelovježbu, sportske aktivnosti, društvene igre, kreativne i edukativne radionice, te plivanje. Djeca trebaju ponijeti bočicu za vodu, pokrivalo za glavu, ruksak s ručnikom, kremom za sunčanje, kupaći kostim, sportsku odjeću, tenisice, natikače i rezervnu majicu.

Prijave se vrše putem email adrese kolonija@rovinj-rovigno.hr. Cijena za djecu s prebivalištem u Rovinju iznosi 60 EUR po smjeni, dok djeca iz drugih mjesta plaćaju 140 EUR, ako ima slobodnih mjesta. Maksimalan broj djece po smjeni je 50.

Prijave za prvu smjenu traju do 26. lipnja, za drugu do 10. srpnja, a za treću do 24. srpnja, ili do popunjavanja kapaciteta. Djeca koja ne budu uključena u prijavljenu smjenu imat će prednost u sljedećoj.

Upute za prijavu i dodatne informacije dostupne su na slijedećoj poveznici: https://www.rovinj-rovigno.hr/novosti/djecja-ljetna-kolonija-2024/