Accessibility icon
24.11.2021

Otvorene prijave na foto natječaj “Svijet oko nas – 2021”

I ove su godine otvorene prijave na natječaj „Svijet oko nas – 2021“, namijenjen mladim fotografima do 25 godina diljem Hrvatske.

Ovaj već tradicionalan foto natječaj, nakon kojega slijedi i istoimena izložba, devetu godinu za redom organizira Centar vizualnih umjetnosti „Batana“ Rovinj-Rovigno.

Cilj je, navode iz CVU „Batana“, potaknuti mlade autore na kreativnost, te dati priliku što većem broju mladih fotografa, učenika, studenata, mladih članova iz udruga i škola koje promiču fotografiju u svojoj sredini, da sudjeluju u ovoj tradicionalnoj izložbi.

Tema ovogodišnje izložbe nosi naziv natječaja, što mladim fotografima daje dovoljno slobode za stvaranje, odnosno, radi se o dovoljno širokom pojmu da se aktualne teme za snimanje nameću same od sebe.

Za sudjelovanje na natječaju nije potrebna kotizacija, a sve kontakte i upite, kao i same fotografije za natječaj (uz obaveznu prijavnicu) moguće je poslati na svijet_oko_nas@hotmail.com.

Osim toga, članovi CVU „Batana“ za dodatna su pitanja na raspolaganju telefonskim putem, pozivom na broj 098/660357 ili 095/7727005.

Sve potrebne informacije, pa tako i pravilnik i prijavnicu, pronađite na službenoj stranci CVU „Batane“.