Accessibility icon
22.05.2018

Održano županijsko natjecanje sportskih penjača

U organizaciji rovinjskog Sportskog penjačkog kluba «Muntravo» u nedjelju 20. svibnja u dvorani Pod lipom održano je županijsko natjecanje u sportskom penjanju u disciplini «Boulder». Sudjelovalo je preko 7o penjača iz rovinjskog kluba «Muntravo», pazinskog «Hiperaktiva» i pulskog SPK Onsight. Natjecali su se svi uzrasti u osam kategorija, od cicibana do seniora.

Rovinjski Muntravo okuplja 75 aktivnih članova, a zahvaljujući Gradu i njegovoj tvrtki «Valbruna sport» zimus je postavljena velika penjačka stijena, čime su stvoreni uvjeti  za treninge i za organizaciju većih natjecanja.

Evo i imena najboljih sportskih penjača po kategorijama:

Mlađe cicibanke i cicibani: Roza Mitić i Natan Zović, Cicibani i cicibanke: Ana Mišan i  Petar Zidarić, Mlade kadetkinje i mladi kadeti: Noa Macinić i David Radovčić, Kadetkinje i kadeti: Sara Lanča i Denis Ušić, Starije kadetkinje i kadeti: Sara Zrinić i Pero Kurtović, kod juniora i juniorki prvo mjesto pripalo je Maximu Perhatu i Mariji Jadrejčić. U kategoriji Seniori i seniorke prva mjesta osvojili su Petar Gojtanić i Maria Jašić. Ekipno prvo mjesto osvojili su članovi SPK «Hiperaktiv», drugo SPK  «Onsight», dok je treće pripalo domaćinu SŠK «Muntravo»

Fotogalerija