Accessibility icon
09.06.2020

Održana svečanost podjele nagrada i priznanja Obrtničke komore IŽ

Na današnjoj je svečanoj podjeli priznanja Obrtničke komore Istarske županije u Pazinu Gradu Rovinju-Rovigno uručeno priznanje za podršku obrtničkom sektoru. Priznanje je u ime Grada preuzeo gradonačelnik, Marko Paliaga.

«Bila mi je izuzetna čast večeras primiti priznanje u ime Grada za podršku obrtničkom sektoru. Drago mi je što je Obrtnička komora prepoznala trud Grada Rovinja-Rovigno koji oduvijek podržava svoje obrtnike, a nastavit će to činiti i ubuduće» izjavio je tom prilikom gradonačelnik Paliaga.

Grad Rovinj-Rovigno priznanje je dobio, kako navode iz istarske Obrtničke komore, zbog toga što čini mnogo po pitanju razvoja obrtništva i malog poduzetništva.

„Suradnja s rovinjskim udruženjem obrtnika na poticanju razvoja obrtništva formalizirana je Sporazumom o suradnji, kojim je definirano sufinanciranje promidžbe, edukacija i stručnog usavršavanja članova Udruženja. Razumijevanje za potrebe obrtnika i sinergija u radu Grada i udruženja rezultiraju uspješnim poslovanjem i harmoničnim razvojem Grada Rovinja kao jednog od najuspješnijih gradova u Republici Hrvatskoj“, stoji u obrazloženju zahvale.

Fotogalerija