Accessibility icon
26.06.2020

Održan završni koncert Glazbenog laboratorija

Sinoć je pedesetak polaznika “Glazbenog laboratorija Rovinj-Rovigno” imalo priliku pokazati naučeno tijekom prošlog semestra ove glazbene škole pred svojim roditeljima, prijateljima i ostalom publikom.

To su učinili u opuštenoj atmosferi, na livadi kraj “Comeback” bara, s pogledom na rovinjsku starogradsku jezgru, što je ovom koncertu dalo posebnu čar.

Na samom je početku predsjednik Glazbenog laboratorija, Giuseppe Pino Bartoli, izrazio zadovoljstvo i zahvalnost na odazivu, ali i podršci koju, između ostalih, pruža i Grad Rovinj-Rovigno. Gradu je zahvalio rekavši kako svojim naporima omogućava rad ove institucije, što uključuje i održavanje završnog koncerta.

Sve je krenulo laganijim tonovima pjesme”Shallow”, da bi kasnije polaznici publiku upoznali sa svojim projektom. Naime, izvođači su ostatak večeri, na oduševljenje publike, izvodili najveće Beatles-ove hitove.

Pedesetak, od sveukupno stotinjak polaznika, pokazalo je tako svoj talent, ali i plod marljivog rada, dok su nekima tradicionalno podijeljena i jubilarna priznanja.

Spomenimo također kako je završni koncert održan uz pridržavanje svih mjera i uputa Stožera, za što su se pobrinuli izviđači iz “Tina Lorenzetta”.

Fotogalerija