Accessibility icon
12.03.2024

Održan prijem za članove Kickboxing kluba Eli Stanišić, Leona Frankovića i Nicole Mariu Kučinić

U Gradskoj upravi je danas upriličen prijem uspješnih mladih članova Kickboxing kluba “Budokai” Rovinj-Rovigno koji su u Jastrebarskom sudjelovali na Državnom prvenstvu u point fightu koje je uključivalo sve dobne skupine.

Najmlađa natjecateljica kluba, Eli Stanišić, osvojila je naslov prvakinje Hrvatske u kategoriji djece do 33 kg u semi contactu, odnijevši dvije pobjede. Brončane medalje ponijeli su članovi Leon Franković u kategoriji mlađih kadeta do 42kg i Nicole Maria Kučinić u semi contactu za juniorke.

Prijemu su prisustvovali i treneri kluba Manuel Smoljan i Boris Mišković, koji su pripremili Eli, Leona i Nicole Mariu u postizanju takvih važnih uspjeha.

Prisutne je pozdravio zamjenik gradonačelnika David Modrušan koji im je tom prilikom čestitao, istaknuvši njihov trud, ali i važnost bavljenja sportom kao podlogu za buduće životne izazove. Modrušan je mladim članovima kluba zaželio puno uspjeha i u budućnosti, a čestitkama se pridružio i tajnik Sportske zajednice Grada Rovinja-Rovigno Roberto Krevatin.