Accessibility icon
09.10.2017

OBILJEŽEN DAN RUŽIČASTE VRPCE

Žene oboljele i liječene od karcinoma dojke, okupljene u udruzi «ŽenaDonna», u subotu 7. listopada na središnjem gradskom trgu obilježile su Dan ružičaste vrpce. Ova humanitarno-edukativna akcija održava se svake prve subote u listopadu na nacionalnoj razini i ima za cilj upozoriti na važnost ranog otkrivanja ove zloćudne bolest.

Lijepo sunčano subotnje prijepodne privuklo je na trg brojne posjetitelje, a podršku oboljelim ženama i njihovim obiteljima dao je i rovinjski gradonačelnik Marko Paliaga.

Predsjednica udruge “ŽenaDonna” Ingrid Bernardis zahvalila se svima na podršci i doprinosu onih koji su svojim humanitarnim prilozima pomogli prikupljanju sredstava koja će biti utrošena za kupnju fotelje za pacijente onkološkog odjela Opće bolnice Pula. Svima je poručila: „Dragi moji, uživajte u svakom trenutku svog života. Nemojte zbog tempa života ne primjećivati oko sebe drage nam osobe koje su spremne pokloniti nam osmjeh i pružiti ruku ohrabrenja“… rekla je predsjednica Ingrid Bernardis.

U prigodnom programu sudjelovala je Limena glazba grada, mažoretkinje i male plesačice skupine «Roxanne».

Fotogalerija