Accessibility icon
04.05.2021

Kreće novo izdanje “Putevima rovinjskih delicija”

Od 8. do 15. svibnja održat će se novo, 18. izdanje gourmet eventa „Putevima rovinjskih delicija“ koje iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja, gurmana i ljubitelja autohtonih istarskih delicija.

Nastao u organizaciji Udruženja obrtnika Rovinj, uz podršku Turističke zajednice grada Rovinja i Maistre, ovaj gourmet event ima za cilj brojnim domaćim, ali i stranim gostima predstaviti tradicionalne rovinjske i istarske specijalitete koji su prepoznati diljem svijeta.

Svi istinski gurmani koji ovoga svibnja krenu „Putevima rovinjskih delicija“, u sklopu ovog gourmet programa moći će kušati brojne istarske specijalitete Rovinja i okolice koje će za njih pripremati renomirani chefovi sedam poznatih lokalnih restorana kao što su Brancin Da Nino, Feral, Fortuna, Graciano, Lounge&Coctail Bar Ocean Prime, Santa Roma i Štorija.

Za njihovim stolom brojne goste očekuju riblji i mesni meniji po promotivnim cijenama, a naglasak je na autohtonim i sezonskim namirnicama te pažljivoj pripremi, kao i na domaćim vinima lokalnih vinara koja se savršeno sljubljuju uz neodoljiva istarska jela.

Koje će delicije goste dočekati na proljetnom meniju ovogodišnje manifestacije možete provjeriti na službenoj web stranici.

 

Autori fotografija: Maja Danica Pečanić i Saša Halambek 

Fotogalerija