Accessibility icon
11.07.2019

Kontinuirano uređenje našega grada

Radnici Komunalnog servisa d.o.o. koji su raspoređeni na poslovima čišćenja i održavanja gradske tržnice i parkirališta (PJ Tržnica i parkirališta), a koji se inače brinu i o čistoći gradske luke proteklih su dana pojačano čistili kameno opločenje na velikom molu od trave i ostalih biljaka.

Radovi su se izvodili ručno i trajali su par dana.

Početkom lipnja na 13 lokacija u svim gradskim četvrtima postavljeni su specijalizirani spremnici za odlaganje tekstila.

U spremnike za otpadni tekstil mogu se odlagati odjeća, ručnici, posteljina, zavjese, šeširi, kape, torbe, remenje, obuća i krpene igračke, te ostale otpadne tekstilne proizvode.

Recikliranjem korištene odjeće i ostalih tesktilnih proizvoda, osiguravamo izvor sirovina za proizvodnju novih proizvoda.

Prije izdvajanja odjeće u svrhu odlaganja u spremnike, provjerite je li odjeća još uvijek nosiva te istu darujte nekome kome će biti od koristi.

Lokacije postavljenih spremnika:

 1. Luigi Monti
 2. Josipa Tankovića
 3. Lacosergio
 4. Istarske divizije
 5. Monfiorenzo
 6. Andrea Amoroso
 7. Balska
 8. Sveti Vid
 9. Franje Iskre
 10. Stjepana Radića
 11. Giulija Giorgeria
 12. Cocaletto
 13. Reciklažno dvorište GRIPOLI

U Rovinjskom Selu,  spremnik će biti postavljen čim se završe građevinski radovi na prometnici.

Ujedno je zbog velike potražnje od 1. srpnja Komunalni servis d.o.o. počeo vršiti uslugu dostave u pješačkoj zoni grada Rovinj-Rovigno sa 3 dostavna vozila.

Fotogalerija