Accessibility icon
26.05.2020

Klub Steel ponovno otvara svoja vrata

Od subote 30. svibnja, mladi rovinjci i gosti imati će opet mogućnost uživati u zabavi. Naime, svoja vrata ponovo otvara klub  «Steel», u vlasništvu rovinjske tvrtke «Valalta», kojim upravlja «Pet elemenata» d.o.o. iz Zagreba.

Klub će u narednom razdoblju raditi ograničenim kapacitetom, sukladno važećim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo – preporukama za sprečavanje infekcije u ugostiteljskim objektima s terasama i bez njih te u ugostiteljskim objektima u smještajnim kapacitetima u okviru postupnog ublažavanja restrikcija vezanih uz COVID-19.

Iz kluba ističu kako su poduzete sve pripremne mjere kako bi se osigurali uvjeti za primitak ograničenog broja gostiju, poštujući razmak između skupina gostiju od 1,5 metra, te primjenjujući mjere dezinfekcije na ulasku u sam klub, u sanitarnim čvorovima te prilikom izmjene, odnosno fluktuacije gostiju, što je inače karakteristično za klupske posjete.

Osoblje kluba biti će podvrgnuto adekvatnim testiranjima prije početka rada, a spremni su za uvođenje i obveznog mjerenja temperature, evidencije gostiju te nošenje maski, kao i ispunjenje ostalih preduvjeta za siguran rad. Osim toga, klub raspolaže i suvremenim sustavom kojim se čaše steriliziraju prije svake uporabe, kao i najsuvremenijim ventilacijskim sustavom koji omogućuje kvalitetnu izmjenu zraka, što pridonosi sprečavanju širenja virusa.