Accessibility icon
21.10.2020

Kadetima NK Rovinj-Rovigno uručena priznanja povodom osvojenog Kupa Istarske županije

Gradonačelnik Grada Rovinja-Rovigno Marko Paliaga sa suradnicima je ove srijede uručio priznanja kadetima Nogometnog kluba “Rovinj-Rovigno” koji su 30. rujna u finalu Kupa Istarske županije odigranom u Rovinju pobijedili Uljanik iz Pule rezultatom 2-1.

Kup su osvojili kadeti u sljedećem sastavu: Mateo Paulinić, Diego Damuggia, David Lazarić, Roko Zgrablić, Tino Peteh, Mateo Buljević, David Jurić, Gabriel Lavižati, Toni Tošić, Karlo Peršić, Stefan Čučković, Andrej Kajfeš, Leo Garbin, Lean Pranjić, Giorgio Rocco, Nino Krošnjak i Filip Bilajac.

“Vama, kao i vašem treneru Eciju Krizmaniću, čestitam na osvojenom Kupu, te vam se na tome zahvaljujem u ime Grada Rovinja-Rovigno, čije boje branite. Želim vam također puno uspjeha u daljnjem radu”, obratio im se gradonačelnik Paliaga.

Osim toga, naveo je kako će Grad i dalje nastaviti ulagati u ovaj sport, a kao sljedeći pothvat spomenuo je sanaciju terena na umjetnoj travi, takozvanog trećeg terena, a najavio je i određena ulaganja u svlačionice i prostorije kluba s čime će krenuti početkom sljedeće godine.

Gradonačelniku se na posjetu zahvalio predsjednik Nogometnog kluba Rovinj-Rovigno, David Modrušan:

“Ispred NK i Uprave zahvaljujem se gradonačelniku i suradnicima u vjeri da ćemo i dalje imati tako dobru suradnju, te da ćemo se i u budućnosti moći radovati sportskim uspjesima našeg kluba”, zaključuje Modrušan.

Predaji priznanja i prigodnih majica prisustvovali su također članovi Uprave NK Rovinj-Rovigno, Emil Nimčević i Elvis Prenc, zatim Roberto Krevatin iz Sportske zajednice Grada Rovinja-Rovigno, te dogradonačelnik Marino Budicin.