Accessibility icon
06.03.2020

Gradonačelnik podijelio ruže rovinjskim umirovljenicama

Povodom međunarodnog Dana Žena, gradonačelnik Marko Paliaga i njegov zamjenik Kristijan Damijanić podijelili su jutros ruže rovinjskim umirovljenicama, koje su tom prigodom otvorile izložbu radova svojih članica.

Tako su se, u prostorijama Kluba umirovljenika, izložili ručni radovi poput nakita, slika, maketa i drugih rukotvorina koje su izradile članice kluba, a pridružili su im se i članovi kreativne radionice Doma za starije Domenico Pergolis.

Za predstavnike Grada, među kojima je bila i pročelnica Odjela za društvene djelatnosti, Edita Sošić Blažević i brojne okupljene goste, pripremili su prigodan program koji je protekao u znaku pjesme i recitacije, a posebna je počast dana najstarijim članicama Kluba, Adi i Giuliji, koje će ove godine navršiti 90 godina.

Predsjednica Kluba, Marija Pamić Jeromela se posebno zahvalila predstavnicima Grada na kontinuiranoj podršci njihovim aktivnostima, dok je gradonačelnik Marko Paliaga čestitao svim članicama i ženama Dan Žena, a iskoristio je priliku da pohvali sve članove i članice Kluba na kreativnosti i na aktivnostima koje provode tijekom cijele godine.

Izložbu radova je moguće razgledati do 12. ožujka.