Accessibility icon
09.11.2021

Info dan HBOR-a u Udruženju obrtnika Rovinj-Rovigno

Udruženje Obrtnika Rovinj-Rovigno u suradnji sa Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak organizira Info dan HBOR-a u petak 12.11.2021. u Udruženju obrtnika Rovinj-Rovigno.

Individualni razgovori poduzetnika s voditeljicom Područnog ureda HBOR-a za Istru, gospođom Cinziom Zubin, održat će se u prostorijama Udruženja obrtnika Rovinj-Rovigno, Andrea Amoroso 6, u petak 12. studenog 2021. godine u vremenu od 9 do 12 sati.

Poseban naglasak na dobivanje informacija vezano uz programe iz mjere COVID-19 te program ”Poduzetnik Istarska županija 2020.” za mlade i žene poduzetnice iz programa HBOR-a.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na sljedeće kontakte:

052/219-218 ili hbor-pula@hbor.hr  –  Prijave su obavezne!

NAPOMENA (obzirom na upite): besplatno stručno savjetovanje će se održati kroz individualne razgovore, dakle 1 na 1, a ne grupno (dakle, ne radi se o predavanju koje traje od 9 do 12) – iz tog su razloga obavezne prijave radi dogovora pojedinačnog termina
Termin ćete dobiti negdje između 9 i 12 sati, a svako pojedinačno savjetovanje traje cca 20-30 min.