Accessibility icon
27.05.2021

“Horizont događaja” u Photo Art Gallery Batana

Sutra, 28. svibnja, s početkom u 19 sati u Photo Art Gallery “Batana” bit će upriličeno otvorenje izložbe fotografija, kao i predstavljanje knjige “Horizont događaja” autora Drage Filića.

Drago Filić dugogodišnji je član CVU Batana Rovinj. U svoje slobodno vrijeme bavi se slikarstvom i crtanjem, ali i pisanjem, što je i rezultiralo knjigom, odnosno novelom Horizont događaja.
Izbor izloženih fotografija prema Lavoslavi Benčić, prati temu knjige i način izražavanja autora. Organizator izložbe je Ermano Bančić.
“Strukturalna suzdržanost, jednostavnost u kojoj je detalj podređen jedinstvu kompozicije, koja kao virtualna pojavnost, prelazi u slutnju, zanos i lirski intermeco, sve do nadrealnosti koja se završava u kunstvolumenu”, o izložbi govori Milena Isailović.
Izložba će ostati otvorena sve do 15. lipnja, a posjetitelji je mogu razgledati u radno vrijeme Galerije, od ponedjeljka do petka od 10 do 12 i od 18 do 20 sati, te subotom od 10 do 13 sati.
Podsjećamo, prilikom ulaska u Galeriju, obavezno je nošenje zaštitne maske, dezinfekcija ruku te održavanje potrebnog razmaka. U Galeriji istovremeno može biti deset osoba.

 

Fotogalerija