Accessibility icon
27.11.2020

Gradska uprava uvodi novi režim rada sa strankama

Uslijed pogoršanja situacije s epidemijom koronavirusa u državi te konstantnog porasta broja novozaraženih slučajeva, ovim putem obavještavamo sve građane i stranke kako će Gradska uprava u narednom razdoblju, počevši od ponedjeljka 30. studenog, svesti fluktuaciju stranaka na minimum kako bi se spriječilo moguće širenje zaraze.

Stoga molimo sve građane i stranke da počevši od ponedjeljka 30. studenog sa službenicima i zaposlenicima Upravnih odjela gradske uprave kontaktiraju, kad god je to moguće, isključivo putem e-maila, pošte i telefonskim putem.

Također molimo stranke da sve zahtjeve koji su dostupni putem online platforme ispune direktno putem sustava e-Obrasci (https://rovinj.eobrasci.hr/) koji im omogućava da svu dokumentaciju, uključujući i uplate predaju online, bez potrebe dolaska u Gradsku upravu. Sustav je dvojezičan i jednostavan za korištenje te omogućava da stranka u svakom trenutku može pregledati status rješavanja predanog  zahtjeva.

Ukoliko je dolazak u Gradsku upravu neizostavan, potrebno je isti prethodno najaviti i prethodno dogovoriti sa službenikom.

Molimo građane za suradnju kako bi spriječili bliske kontakte i opasnost od moguće zaraze.