Accessibility icon
06.04.2020

Gradonačelnik zahvalio na donacijama za potrebe Stožera CZ Grada Rovinja-Rovigno

Gradonačelnik Marko Paliaga i načelnik Stožera CZ Grada Rovinja-Rovigno uputili su zahvale turističkim poduzećima «Maistra» i «Valalta» na doniranoj opremi za potrebe CZ Grada.

Iz hotelijerske turističke kompanije «Maistra» donirano je 20 kreveta, te su dani na korištenje pokretni tuševi  i pokretni toalet, dok je «Valalta» ustupila 10 kreveta i razne potrepštine.

Gradonačelnik i načelnik Stožera su također zahvalili i ordinacijama dentalne medicine dr. Marino Rigo, dr. Željko Popadić, dr. Lana Onsrud i dr. Enes Hodžić na donaciji dezinfekcijskih sredstva  i zaštitne opreme (rukavica, maskica, itd.)

«Ovim putem želimo u svoje ime i u ime svih građana izraziti zahvalnost na doniranoj opremi. Vaš je doprinos u ovoj kriznoj situaciji dragocjen za čitavu zajednicu. Nalazimo se u situaciji koja je teška za sve nas, ali zahvaljujući naporima i zajedništvu svih građana koji su prepoznali važnost preventive, spriječili smo ono najgore. Ovim činom pokazali ste da brinete o potrebama i zdravlju Vaših sugrađana i zbog toga vam od srca zahvaljujemo» stoji u pismu zahvale kojeg popisuju Paliaga i Gašpić.