Accessibility icon
08.10.2020

Gradonačelnik primio sportašice VK «Arupinum»

Povodom odličnih rezultata ostvarenim na Hrvatskom veslačkom prvenstvu koji se održao od 10-12.rujna u Zagrebu, gradonačelnik Marko Paliaga je danas sa zamjenikom Marinom Budicinom te voditeljem Odsjeka za sport, socijalnu skrb, vatrogastvo i civilno društvo Draganom Poropatom organizirao prijem za sportašice Veslačkog kluba «Arupinum».

 

Tom je prilikom gradonačelnik podjelio pohvalnice i gradske značke Maši Marušić i Mili Maksimović koje su u disciplini Dvojac na pariće u kategoriji kadetkinje B osvojile 3.mjesto, te Ambri Damuggia, Maši Svetličić, Jani Badurina-Tomić i Sari Vudrag za osvojeno 3. mjesto u disciplini Četverac na pariće, u kategoriji kadetkinje A.

 

«Svojim ste ustrajnim radom i trudom ostvarile zavidan, ali nadasve zaslužen uspijeh jer je on odraz vaše predanosti ovom sportu» izjavio je gradonačelnik Paliaga te podsjetio kako su uvjeti treniranja i samih natjecanja otežani uslijed pandemije koronavirusa. «No, vi ste pokazale kako je unatoč svemu moguće postići sjajne rezultate – podsjetio je Paliaga –. Na tome vam još jedno iskreno čestitam te vam želim da i ubuduće nastavite nizati brojne uspjehe, kako u sportu, tako i u svakodnevnom životu».

Gradonačelnik je uputio zahvalu i njihovom treneru Nickolu Udovičiću koji ih je pripremio za ovo važno i zahtjevno natjecanje na način da usklade svoj performans, te da funkcioniraju timski i postignu ovakav visok rezultat.

Fotogalerija