Accessibility icon
26.07.2021

Gradonačelnik Marko Paliaga razveselio polaznike Ljetnog kampa

Ugodno druženje i zabava uz sportske i edukativno-kreativne aktivnosti dobitna su kombinacija ovogodišnjeg dječjeg ljetnog kampa kojeg Grad Rovinj-Rovigno i lokalna Sportska zajednica organiziraju za rovinjske mališane.

Voditelje i polaznike je jučer ugodno iznenadio i razveselio dolazak gradonačelnika Marka Paliage koji ih je posjetio i pozdravio u društvu svojih suradnika, zamjenika Davida Modrušana i pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Edite Sošić Blažević.

Posebno je pohvalio rad i trud voditelja koji se brinu o tome da djeca vrijeme provedu na kvalitetan i konstruktivan način, a nadasve da se na kraju svakoga dana iz kampa vrate kući s osmijehom na licu, u iščekivanju slijedećeg uzbudljivog dana. O polaznicima kampa, naime, skrbi stručno osoblje i asistenti. naime, sve sportske aktivnosti provode licencirani treneri, dok likovne i edukativne radionice vode stručne osobe.

 

Ovogodišnjim se izdanjem ljetne dječje kolonije nastavlja tradicija koja traje više od dva desetljeća. Kamp je namijenjen djeci od 7 do 12 godina s prebivalištem na području Grada Rovinja-Rovigno, a uključuje aktivnosti škole plivanja i skokova u vodu, atletike, odbojke, nogometa, košarke, badmintona, te likovnih i edukativnih radionica.

Program kampa traje od ponedjeljka do petka od 8.00 do 15.00 sati, a održava se u 4 različite smjene od 5. srpnja sve do 27. kolovoza.

 

Ono što je vrlo važno napomenuti jest da ima još slobodnih mjesta za termine od 2. do 13. kolovoza i od 16. do 27. kolovoza, a u slučaju kiše, aktivnosti kampa provode se u dvorani Gimnazije.

Prijave se mogu izvršiti putem online prijavnice: https://forms.office.com/r/arC79AjsMs, a cijena za jednu smjenu (2 tjedna) iznosi 500,00 kn jer razliku do pune ekonomske cijene od 1.000 kuna u iznosu od 500,00 kn po djetetu osigurava Grad Rovinj-Rovigno, uz popust od dodatnih 20% za drugo dijete u obitelji, a u program kampa uključen je i topli obrok.