Accessibility icon
21.10.2019

Grad uručio priznanje tvrtki “Eurotrade” povodom 30 godina uspješnog poslovanja

Povodom 30 godina uspješnog poslovanja tvrtke „Eurotrade“, gradonačelnik Marko Paliaga je, zajedno sa pročelnicom Odjela za gospodarstvo, javnu nabavu i europske fondove Martinom Čekić Hek, u ponedjeljak, 21. listopada, primio predsjednika uprave Arona Hrelju.
Uz čestitke, tvrtki „Eurotrade“, koja danas broji preko stotinjak zaposlenih, te ima otvorene poslovnice u nekoliko hrvatskih gradova, je uručeno i priznanje Grada Rovinja-Rovigno.
U ime poduzeća, Hrelja se zahvalio Gradu na priznanju te na dosadašnjoj podršci. Također, iskoristio je priliku kako bi se zahvalio i svim sadašnjim i bivšim radnicima i poslovnim partnerima na lojalnosti koja im je omogućila da izrastaju na današnju razinu.
Ovo je bila ujedno i prilika za razgovor o budućnosti tvrtke „Eurotrade“, te o potrebama poduzetničke zone, ponajprije kvalitetne infrastrukture koja podrazumijeva izgradnju prometnice koja je trenutačno na čekanju zbog investitora, tvrtke „Kaufland“, kako bi se radovi na infrastrukturi mogli okončati u jednoj fazi.
Vezano za budućnost zone Gripole-Spine’, razgovaralo se i o poduzetnicima kojima je dodijeljeno zemljište od strane Grada, međutim još uvijek nema nikakvog pomaka što se tiče uspostavljanja proizvodnje, te su i Paliaga i Hrelja izrazili nadu da poduzetnička zona zaživi što skorije.
„Eurotrade je ujedno i prva tvrtka koja je ušla u tu zonu te je do sada s njima ostvarena odlična suradnja koja će se i nastaviti raznim projektima među kojima i projekt uvođenja radionica u školama vezano za informatiku i programiranje“, zaključio je gradonačelnik.

Fotogalerija