Accessibility icon
30.09.2017

FINALISTKINJE “KRALJICE HRVATSKE” NA PRIJEMU KOD GRADONAČELNIKA

Ovog vikenda na završnim pripremama u Rovinju borave finalistice izbora «Kraljice Hrvatske» za 2017. godinu. Domaćini su im «Maistra» i Turistička zajednica grada. U petak 29. rujna primio ih je gradonačelnik dr. sc. Marko Paliaga sa suradnicima i direktoricom Turističke zajednice Odete Sapač i poželio im ugodan boravak i puno uspjeha na finalnom izboru za “Kraljicu Hrvatske” koji će se održati 4. prosinca u hotelu Lone.
U ime direkcije «Kraljice Hrvatske» domaćinima su se zahvalili direktorica Natali Brkić i član Novica Bogdanović. Pri tome su naglasili da dogodine u Rovinju slave 25. godišnjicu postojanja, a nadaju se i organizaciji jednog od svjetskih izbora ljepote.
Među 12 finalistkinja je i Rovinjka Tara Šverko. Djevojci koja bude izabrana za ovogodišnju Kraljicu Hrvatske krunu će predati lanjska pobjednica Antoneta Levačić.
Svoj trodnevni boravak u Rovinju djevojke će iskoristiti za razgledanje grada, pripremu za završni nastup i snimanje kataloga, a domaćini će im u subotu upriličiti i izlet brodom oko rovinjskih otoka.

Fotogalerija